Husqvarna Care

Husqvarna Care

Lätt att välja, lätt att använda


Leasing med Husqvarna Care

Med Husqvarna Care kan du behålla den känsla av trygghet som medföljer originalgarantin och utöka den helt efter dina behov. Vi har paketerat ett brett utbud av tjänster för leasing, service och garanti.

Finansieringsalternativ

Genom att leasa en av våra Automower®-robotgräsklippare, Riders, Aspire™-paket eller batteridrivna handhållna produkter, får du tillgång till fördelarna med Husqvarna-prestanda utan startkostnaderna. Med Husqvarna Lease delas dina betalningar upp i hanterbara månatliga avbetalningar. Kontakta din lokala återförsäljare för att hitta den bästa lösningen för dig. I slutet av leasingavtalet har du möjlighet att uppgradera till en ny produktmodell och nytt leasingkontrakt.

Lease Plus

Fokusera på det som är viktigt. Livet är idag ofta hektiskt och du kan inte ägna hur mycket tid som helst åt gräsvård. Lease Plus är den ultimata bekvämligheten för Automower®-användare som vill kunna känna sig lugna. Med det här heltäckande alternativet kan du inte bara dra nytta av robotgräsklipparens prestanda, utan får även en finansieringslösning och ett komplett serviceerbjudande som tillval. Lease Plus är utformat för att du ska kunna lägga din tid på det som är viktigast för dig.

Service Plus

Ett bekvämare liv. Service Plus är vårt heltäckande servicepaket för Automower®-användare som vill ha ett bekvämare liv och ett bekymmersfritt ägande. Låt oss ta hand om service, reparationer och vinterförvaring under hela tre år till en fast månadskostnad. Servicen är lika smidig, enkel och effektiv som gräsklipparen.

Warranty Plus

Utökat skydd. Med Warranty Plus får du bekymmersfritt ägande av Husqvarna-produkten i två till tre år. Den här tilläggstjänsten kan köpas upp till 30 dagar efter att du köpt produkten.
Årlig service hos en auktoriserad Husqvarna-återförsäljare är obligatoriskt för att garantin ska gälla.

Kom in och prata Husqvarna Care med oss!